Presentació Càtedra Renovació Pedagògica UdG – Can Trona

El passat 8 d’octubre, el Consell de Govern de la Universitat de Girona va aprovar la creació de la “Càtedra de Renovació Pedagògica – Can Trona”. Aquesta Càtedra, sota la direcció del professor Jordi Feu, neix amb la voluntat d’esdevenir un espai multidisciplinar d’investigació, formació, documentació i difusió, centrat en la renovació pedagògica i l’educació alternativa en totes les seves vessants i perspectives.
L’acte de benvinguda va tenir lloc el passat divendres 13 de desembre, a l’espai can Trona de la Vall d’en Bas.

Hi van assistir una cinquantena de persones, entre elles la directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, Mar Camacho, qui treballa en aquesta mateixa línia i que aposta per impulsar la innovació, la recerca pedagògica, que permeti desenvolupar fórmules organitzatives i metodològiques que responguin a les necessitats educatives amb l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu en un marc d’inclusió i d’equitat”. També destacar la presència del rector de la UdG, Joaquim Salvi, qui va remarcar la importància del compromís de la universitat amb el territori; i el batlle de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, il·lusionat per haver-se creat en aquest entorn caracteritzat per la ruralitat.

Per últim, agrair el suport de la Facultat d’Educació i Psicologia, el Campus Sectorial de Cohesió i Compromís Social, el Departament de Pedagogia, el Departament de Didàctiques Específiques i de l’Institut de Recerca Educativa.

 

Acte de presentació – Universitat de Girona

 

Presentació Càtedra RP UdG – Can TronaOlot Televisió

Entrevista a Jordi Feu, director de la Càtedra; i Lluís Amat, alcalde de la Vall d‘en Bas – Olot Televisió

Comparteix